ΝΔ: Ο ΥΠΟΙΚ ξεπέρασε κάθε όριο ασυναρτησίας

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 15:47
A- A A+

Δριμεία επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, με αφορμή όσα ανέφερε σήμερα από το βήμα της Βουλής, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης, κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών ότι αντιφάσκει.

«Ακούσαμε, σήμερα, ένα ακόμα στρατιωτικό διάγγελμα από τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της αλήθειας σε αυτόν τον τόπο κ. Βενιζέλο, που -και πάλι- επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία. Λες και είναι το οικονομικό πρόγραμμα Σαμαρά εκείνο που εφαρμόστηκε και απέτυχε», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

O εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης.

Καταλόγισε μάλιστα στον κ. Βενιζέλο ότι ενώ μέχρι πρόσφατα, κατηγορούσε άλλους για καταστροφολογία και απαιτούσε από όλους «απόλυτη σιωπή», σήμερα, εμφανίστηκε να «κινδυνολογεί» λέγοντας ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με κατάρρευση.

«Έφτασε, όμως, και στο σημείο να πει το αμίμητο: “ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο, γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό αυτοέλεγχο. Τελικά, ο κ. Βενιζέλος ξεπέρασε, σήμερα, κάθε όριο ασυναρτησίας και αντιφατικότητας», πρόσθεσε.

«Σε κάποιο σημείο ζήτησε “ενός λεπτού σιγή, για να σκεφτούμε τι λέμε”. Προφανώς το έχει ο ίδιος μεγάλη ανάγκη», κατέληξε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή