Εξετάζει Γκουαρδάδο ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 11:37
UPD:11:40
A- A A+

Οι επαφές του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και η αναζήτηση παικτών έφερε στον δρόμο του Ολυμπιακού τον Μεξικανό διεθνή αριστερό χαφ Αντρές Γκουαρδάδο, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο 24χρονος άσος αγωνίζεται στην Ισπανία από το 2007 και τη φετινή σεζόν έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη Σεγούντα. Με την Ντεπορτίβο έχει συμπληρώσει 111 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 15 γκολ και 13 ασίστ. Η τιμή του κυμαίνεται μεταξύ 10-15 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012.

Ο Γουαρδάδο (1,70μ. - 72 κιλά) είναι 75 φορές διεθνής με την ομάδα του Μεξικού, έχει βάλει την μπάλα στο «πλεκτό» 13 φορές, ενώ έχει μοιράσει 7 ασίστ. Η ισπανική ομάδα είναι πολύ πιθανό να δεχθεί να τον πουλήσει τον Ιανουάριο σε λογική τιμή, αφού έξι μήνες μετά μπορεί να μείνει ελεύθερος και να μην καρπωθεί τίποτα, ενώ και ο παίκτης μπορεί να υπογράψει από τον Ιανουάριο σε ομάδα της αρεσκείας του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σέρβος έχει αποφασίσει να κάνει την εισήγησή του για τον Μεξικανό άσο, και στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του στο πλαίσιο της χειμερινής ενίσχυσής τους. Στον παίκτη αναφέρεται με πολύ καλά λόγια και το IMScouting: «Ο Μεξικανός είναι ένας ευκίνητος, ταχύτατος και μικρόσωμος παίκτης που μπορεί να καλύψει ολόκληρο το αριστερό άκρο με τις τρομερές δυνατότητές του. Είναι εξαιρετικά ενεργητικός παίκτης, με σπουδαία ικανότητα στην ντρίμπλα, και γενικότερα με πολύ καλή τεχνική και σουτ.

Είναι δυναμικός και αποφασιστικός όσον αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα, και μπορεί να παίξει ακόμα και ως αριστερό μπακ. Μοναδικό σημείο όπου πρέπει να βελτιωθεί είναι η ακρίβεια στην τελική πάσα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις