ΚΚΕ: Τα άγρια μέτρα δεν έχουν τελειωμό

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 12:30
A- A A+

«Κυβέρνηση και τρόικα αδίστακτα και με σχέδιο ολοκληρώνουν το αποτρόπαιο έργο εξόντωσης των λαϊκών κατακτήσεων και δικαιωμάτων», παρατηρεί το ΚΚΕ, συμπληρώνοντας πως «αποδεικνύεται ότι τα άγρια μέτρα δεν έχουν τελειωμό και δεν είναι προσωρινά».

Καλεί παράλληλα τους πολίτες «αποφασιστικά και ρωμαλέα» να σηκώσουν «το οργισμένο κύμα της οργανωμένης άρνησης πληρωμής κάθε μορφής χαρατσιού, της πάλης για την προστασία των εργατικών λαϊκών οικογενειών που είναι σε απόγνωση».

Όπως αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα, «η απάντηση του λαού πρέπει να είναι τόσο ισχυρή που να θορυβήσει και να τρομοκρατήσει την κυβέρνηση, την ελληνική πλουτοκρατία, αλλά και την ΕΕ».

«Χωρίς κανένα χάσιμο χρόνου πρέπει να προετοιμαστεί η οργανωμένη απάντηση σε κάθε μορφή και απόπειρα στάσης πληρωμής προς το λαό», συμπληρώνει.

Επιπλέον, το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα του συστήματος ούτε χθες, ούτε σήμερα εξαναγκάστηκαν από την τρόικα» και πως «την ΕΕ και το ΔΝΤ τους κάλεσαν εδώ ως συμμάχους και στηρίγματα».

Παράλληλα, στρέφει τα πυρά του και στην ΕΕ, η οποία –όπως αναφέρει, «αποδεικνύεται μια λυκοσυμμαχία, αντιδραστική, λάκκος των λεόντων για τους λαούς».

«Ασπίδα προστασίας η λαϊκή συσπείρωση, η αλληλεγγύη και η λαϊκή συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ στο δρόμο της λαϊκής συμμαχίας, οργάνωσης και αντεπίθεσης», καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή