ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στις ψευδεπίγραφες εξεταστικές επιτροπές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 18:55

Για κυνισμό και προσπάθεια αποπροσανατολισμού κάνει λόγο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πρόθεση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να ζητήσουν τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση της δημοσιονομικής πορείας της χώρας την τελευταία δεκαετία (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Για κυνισμό και προσπάθεια αποπροσανατολισμού κάνει λόγο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πρόθεση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να ζητήσουν τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση της δημοσιονομικής πορείας της χώρας την τελευταία δεκαετία.

« ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τα δυο συνυπεύθυνα κόμματα για την πορεία που οδήγησε τη χώρα στη μεγαλύτερη μεταπολεμική κρίση, αποφάσισαν να συστήσουν, το καθένα για λογαριασμό του, εξεταστική επιτροπή για το πώς έφτασε η χώρα στο μνημόνιο, προφανώς για να αλληλοκατηγορηθούν ως οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την κρίση», επισημαίνουν οι βουλευτές του κόμματος.

Η λύση τονίζουν, δεν βρίσκεται στις «ψευδεπίγραφες εξεταστικές επιτροπές και στην ελεγχόμενη κοκορομαχία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ», αλλά στην «προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία μπορούν να ανοίξουν ένα παράθυρο ελπίδας στο χειμαζόμενο ελληνικό λαό».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή