Δηλώσεις Κ. Σημίτη κατά την επίσκεψή του στην Καλαμάτα

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2002 07:39
A- A A+

«Οι τρομοκράτες είναι επικίνδυνοι για την δημοκρατία, τη χώρα και την κοινωνία», τόνισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας το Σάββατο στην Καλαμάτα. Απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία, υποστήριξε ότι, αποτυγχάνει παταγωδώς η προσπάθεια ορισμένων, να μετατεθούν οι ευθύνες στην αριστερά και το ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι έχει δύο θέσεις στο θέμα της τρομοκρατίας.

Σχολιάζοντας τον τρόπο, που ορισμένα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν το θέμα της τρομοκρατίας, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε, ότι, τα φαινόμενα των τελευταίων ημερών δεν τιμούν την δημοκρατία.

Ο κ. Σημίτης, αναφερόμενος στην ενδεχόμενη επίθεση κατά του Ιράκ, είπε, ότι δεν μπορούμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια τις συνέπειες. Πρόσθεσε όμως, ότι ποτέ η χώρα μας σε δύσκολες περιόδους, δεν είχε τόσο σημαντικές δυνατότητες, όσες έχει σήμερα. «Εχουμε ισχυρή οικονομία και αναβαθμισμένη θέση στην Ευρώπη και τον κόσμο», είπε ο κ. Σημίτης.

Απαντώντας ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ρουσόπουλος, είπε ότι ο πρωθυπουργός επιμένει να ισχυρίζεται αυτάρεσκα και αλαζονικά, πως όλα πάνε καλά. Με τους ρυθμούς Σημίτη και ΠΑΣΟΚ, θα χρειαστούν ακόμα πολλές δεκαετίες για την πραγματική σύγκλιση, κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή