Ευ. Αργύρης: Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 14:58
A- A A+

Βέβαιος ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ευ. Αργύρης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Βήμα FM.

«Εκτιμώ πως θα περάσουν τα μέτρα, γιατί η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έχει επωμιστεί την ευθύνη ότι πρέπει οπωσδήποτε να υπογραφεί η σύμβαση και να εκταμιευθεί η δόση, με βάση τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ευ. Αργύρης.

Πρόσθεσε πάντως ότι από εκεί και πέρα η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος θα πρέπει να επανεκτιμήσει τη στάση της στο σύνολό της και ιδιαίτερα η ηγεσία της. «Να ξαναέρθουμε σε αρμονία με τους πολίτες», ανέφερε.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας, παρατήρησε ότι δεν μπορείς να μην έχεις ελάχιστη συμμαχία με έναν άλλο πολιτικό χώρο και να θέλεις να κυβερνήσεις τη χώρα.

«Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά πρέπει σιγά - σιγά να ξεπεράσουμε το δικομματισμό και να πάνε στο δίπολο, σε συνεργασίες. Αλλωστε, δεν θα ανακαλύψουμε εμείς την Ευρώπη ή την Αμερική. Αυτά γίνονται παντού, αλλά όχι στην Ελλάδα», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή