Συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών στα Κάτω Πατήσια

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 18:53

Για διακίνηση ναρκωτικών και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες με όπιο βάρους 2.503 γραμμαρίων, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια, καθώς και ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 21 φυσίγγια.

A- A A+

Στη σύλληψη ενός 29χρονου Ιρανού και μίας 28χρονης Αλβανίδας, που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, προχώρησαν την Πέμπτη στα Κάτω Πατήσια αστυνομικοί του Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη των συλληφθέντων μετά από πληροφορίες για κύκλωμα το οποίο εισήγαγε από το Ιράν, μέσω Τουρκίας στην χώρα μας μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 29χρονος και η 28χρονη διοχέτευαν τα ναρκωτικά σε στέκια τοξικομανών στην ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες με όπιο βάρους 2.503 γραμμαρίων, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια, καθώς και ένα πιστόλι με γεμιστήρα και 21 φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή