Serie A: Νίκη για Ίντερ στο ντεμπούτο του Ρανιέρι

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2011 22:10
UPD:29/09/2011 11:57
A- A A+

Η πρώτη νίκη της σεζόν είναι γεγονός για την Ίντερ, η οποία στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι πέρασε με 3-1 από την Μπολόνια. Το βράδυ Μίλαν-Τσεζένα, Νάπολι-Φιορεντίνα.

Ο κανόνας θέλει την ομάδα που αλλάζει προπονητή να φτάνει στη νίκη στο ντεμπούτο του νέου και η Ίντερ τον επιβεβαίωσε. Οι Νερατζούρι μετρούσαν τρία ματς στη Serie A και άλλα δύο επίσημα (Supercoppa Italiana και Champions League) χωρίς νίκη αλλά με την Μπολόνια εκτός, το Σάββατο, τα κατάφεραν. Ο Ρανιέρι άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 με τους Φορλάν, Πατζίνι στην επίθεση και ο δεύτερος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39' με σουτ, το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Ζιλέ αν και ακούμπησε την μπάλα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Καμπιάσο με ωραία λόμπα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ο Σέζαρ έκανε εκπληκτική απόκρουση –στο άλλο τέρμα– σε εκτέλεση φάουλ του Ραμίρεζ και στο 66', ύστερα από κόρνερ, ο Σάμουελ «γκρέμισε» τον Πορτανόβα, για να δοθεί πέναλτι. Ο Ντιαμάντι ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και η Μπολόνια έφτασε στο 1-1, αναγκάζοντας τον Ρανιέρι λίγα λεπτά μετά να αντικαταστήσει τον Φορλάν με τον Μιλίτο.

Σωστή κίνηση όπως αποδείχθηκε, καθώς στο 81' ο Αργεντινός κέρδισε πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Μορλέο. Ο Μιλίτο ανέλαβε και την εκτέλεση κάνοντας το 1-2, η Μπολόνια με δέκα παίκτες δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 87' ο Λούσιο με κεφαλιά από φάουλ του Μουντάρι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις