Νέα αντιπαράθεση Δ. Ρέππα - Γ. Ραγκούση

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 11:15
UPD:12:33

Νέος γύρος αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με αφορμή τις καθυστερήσεις σχετικά με το ενιαίο μισθολόγιο, σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππα, και του υπουργού Υποδομών, Γ. Ραγκούση (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Νέος γύρος αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με αφορμή τις καθυστερήσεις σχετικά με το ενιαίο μισθολόγιο, σημειώθηκε μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δ. Ρέππα, και του υπουργού Υποδομών, Γ. Ραγκούση.

«Παρά τη συζήτηση επί πολλούς μήνες στη δημόσια ζωή της χώρας για το νέο μισθολόγιο, ξεκινήσαμε χωρίς να υπάρχει κάποιο προσχέδιο νόμου», ανέφερε ο κ. Ρέππας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του κ. Ραγκούση έγινε γνωστό ότι είχε αποστείλει ηλεκτρονικά στον κ. Ρέππα τις μελέτες που είχαν γίνει και συγκεκριμένα 10 προσχέδια.

Σε ανακοίνωσή του πάντως το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «το αναφερόμενο υλικό αποτελείται από κείμενα εργασίας και μελέτες. Από αυτές τις μελέτες αποσπάσματα παρουσιάζονται με διάφορους τίτλους κατά περίπτωση. Αρκεί η ανάγνωση των κειμένων για να αντιληφθεί οποιοσδήποτε ότι δεν πρόκειται για προσχέδιο νόμου και αιτιολογική έκθεση με τη σχετική νομική δομή μαι περιεχόμενο».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Βουδούρης. Μιλώντας στη ΝΕΤ επισήμανε ότι «δεν μπορεί να βγαίνει ένας υπουργός και να κατηγορεί έναν άλλο υπουργό» και τόνισε: «Πρέπει αυτή η ιστορία να σταματήσει. Εμείς σαν βουλευτές για να στηρίξουμε την κυβέρνηση πρέπει αυτή να νιώθουμε ότι είναι ενωμένη σαν μια γροθιά».

Σημειώνεται ότι ο κ. Βουδούρης είναι ένας εκ των δύο συντακτών επιστολής προς τον Πρωθυπουργό, στην οποία τίθεται θέμα παραίτησης για όποιους είτε δεν αντέχουν την πίεση των περιστάσεων, είτε διακρίνονται για την αμφιθυμία τους στην εφαρμογή των κυβερνητικών αποφάσεων, είτε θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα τους προσωπικούς τους προσανατολισμούς http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2061913 .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή