Πήραν άδεια Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας

Οριστικά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ο Ηρακλής
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 19:42
A- A A+

Αδεια συμμετοχής στον Λεβαδειακό και στη Δόξα Δράμας χορήγησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στις δυο ομάδες για να αγωνιστούν στη Σούπερ Λίγκα.

Ουσιαστικά και οι δυο ΠΑΕ θα μπορούν να καταλάβουν τις θέσεις των δυο «αγνώστων Χ» ομάδων Α και Β, αρκεί η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να αποφασίσει να τους δώσει τις θέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Πάντως, υπήρξαν και μέλη της επιτροπής που διαφώνησαν με τη χορήγηση αδειών σε στους Βοιωτούς και τους Δραμινούς, καθώς και στους δυο συλλόγους έχουν ασκηθεί διώξεις από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς. Παρόλα αυτά, η άποψη που επικράτησε ήταν, ότι εφόσον καταδικαστούν, η ΕΕΑ διατηρεί το δικαίωμα να τους αφαιρέσει την άδεια.

Εν τω μεταξύ, οριστικά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα θα αγωνίζεται ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» είχε υποβιβαστεί στην Football League 2 από την ΕΠΟ για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά δεν κατάφερε να πάρει και άδεια για να αγωνιστεί σε επαγγελματική κατηγορία.

Μαζί με τον Ηρακλή στο Περιφερειακό θα αγωνίζονται και οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Ρόδος, Ηρακλής, Ιωνικός, Τρίκαλα, Εθνικός, Ηλιούπολη, Εορδαϊκός και Παναιγιάλειος, που επίσης δεν πήραν άδεια.

Αντιθέτως, δεν είχαν κανέναν πρόβλημα οι φάκελοι της Λάρισας και του Πανσερραϊκού, οι οποίοι έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητούν να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα, πατώντας πάνω στα δεδικασμένα του Αστέρα Τρίπολης και της Καλλιθέας.

Παράταση για να καταθέσει την φορολογική του ενημερότητα πήρε ο Διαγόρας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις