ΝΔ: «Στείλε μήνυμα» με τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2002 15:28
A- A A+

Η ΝΔ θά δώσει πολιτικό χρώμα στην αναμέτρηση για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, με βασικό σύνθημα «στείλε μήνυμα».

Αυτό επιβεβαιώθηκε σήμερα στη συνεδρίαση της ομάδας πολιτικής ανάλυσης υπό τον Κώστα Καραμανλή. Το μήνυμα θα υπογράφεται από τη ΝΔ, κάτι που ικανοποιεί και το γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε εκφράσει διαφωνίες στην περίπτωση που το μήνυμα αυτό αποτελούσε βασικό κορμό της καμπάνιας μόνο για την υπερνομαρχία Αθηνών.

Οι κύριοι Μεϊμαράκης και Παυλόπουλος σε δηλώσεις τους φάνηκαν ικανοποιημένοι από τη δημόσια τοποθέτηση του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, εκτιμώντας ότι αυτό αφορά και τον κ. Τζαννετάκο.

Ανέφεραν ότι ο αρχιεπίσκοπος ξεκαθάρισε τις θέσεις του και έδωσε απάντηση «στους προπαγανδιστές του ΠΑΣΟΚ», που επιχείρησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις ΝΔ και Εκκλησίας.

Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γ. Σουφλιάς ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον κ. Τζαννετάκο να υπολείπεται σημαντικά της κυρίας Φώφης Γεννηματά στην κούρσα για την υπερνομαρχία, τόνισε ότι δεν σχολιάζει τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις και πρόσθεσε «ότι υπάρχει δρόμος ακόμη μέχρι τις εκλογές εκτιμώντας ότι ο κ. Τζαννετάκος θα πάει καλά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή