Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά ΜΜΕ κατέθεσε η Αγγ. Σωτηροπούλου

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2002 20:00
A- A A+

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά τηλεοπτικών σταθμών και τεσσάρων δημοσιογράφων κατέθεσε η υπόδικος Αγγελική Σωτηροπούλου ενώπιον του μονομελούς πρωτοδικείου, με την οποία ζητάει να μην γίνεται αναφορά σε στοιχεία της προσωπικής της ζωής από τα ΜΜΕ.

Η κα Σωτηροπούλου στρέφεται κατά των τηλεοπτικών σταθμών ALTER, ALPHA, ANTENA, ET-1, NET, MEGA και STAR και κατά των δημοσιογράφων Νίκου Κακαουνάκη, Φωτεινής Πιπιλή, Γιώργου Τράγκα και Αννας Παναγιωταρέα και ζητάει την απομάκρυνση των τηλεοπτικών συνεργείων από το σπίτι της, αλλά και τα ακόλουθα: Να μη γίνονται αναφορές στο παιδί της, την προσωπική της ζωή, να μην επιδεικνύονται φωτογραφίες από το παρελθόν της, καθώς και να μην προβάλλεται έστω και καλυμμένη η εικόνα του ανήλικου παιδιού της.

Αύριο, πρόκειται να συζητηθεί ενώπιον του προέδρου του μονομελούς πρωτοδικείου αίτημα της κας Σωτηροπούλου για την έκδοση προσωρινής διαταγής, μέχρι να συζητηθεί στο δικαστήριο η προσφυγή της.

Η κα Σωτηροπούλου, σε περίπτωση που εκδοθεί προσωρινή διαταγή, ζητάει επίσης να επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ για κάθε παράβαση της εντολής του δικαστηρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή