Τηλεφωνική συνομιλία Γ. Παπανδρέου - Δ. Χριστόφια

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2011 16:07

Την ανάγκη αποφυγής έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, επιβεβαίωσαν ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας, στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την ανάγκη αποφυγής έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, επιβεβαίωσαν ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας, στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα.

Ο κ. Χριστόφιας ενημέρωσε τον κ. Παπανδρέου για τις ερευνητικές δραστηριότητες εντοπισμού υδρογονανθράκων που διεξάγει η Κύπρος στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, καθώς και για την πορεία των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στον Κύπριο Πρόεδρο και στις προσπάθειές του για ουσιαστική πρόοδο των συνομιλιών, ενώ αμφότεροι οι κ.κ. Παπανδρέου και Χριστόφιας υπογράμμισαν την ανάγκη τήρησης υπεύθυνης στάσης από όλους τους εμπλεκόμενους.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας, ο κ. Χριστόφιας ενημέρωσε επίσης τον Πρωθυπουργό για το πόρισμα από την έρευνα σχετικά με την έκρηξη της 11ης Ιουλίου στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή