Κοντά στην Παρί ο Μπέκαμ

Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2011 16:08
UPD:16:50
REUTERS/JUAN CARLOS ULATE

A- A A+

Έτοιμος να μετακομίσει στο Παρίσι και στην Παρί είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Aγγλος σουπερστάρ βρίσκεται στο στόχαστρο της γαλλικής ομάδας, με τους ανθρώπους της οποίας θα έχει συνάντηση την Τετάρτη, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Η Παρί το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Qatar Sports Investments κι έχει δώσει ήδη πάνω από 70 εκατ. ευρώ σε μεταγραφές και τώρα οι άνθρωποί της θέλουν να προσθέσουν τον Μπέκαμ στην ομάδα τους.

Aνθρωπος-κλειδί για την επίτευξη της συμφωνίας είναι ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, ο οποίος γνωρίζει καλά τον Μπέκαμ από την κοινή τους θητεία στη Μίλαν, όπου μάλιστα τον είχε και παίκτη. «Τον είχα παίκτη στη Μίλαν και έχουμε δημιουργήσει καλή σχέση. Δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω για όσα έχει κάνει στο ποδόσφαιρο. Η πόρτα της Παρί είναι ανοικτή για αυτόν», ανέφερε ο Λεονάρντο.

Η πρόταση της γαλλικής ομάδας είναι για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου, με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τα 4,3 εκατ. λίρες. Ήδη ο γυναίκα του, Βικτόρια Μπέκαμ, έχει ανάψει το «πράσινο» φως για να μετακομίσουν στο Παρίσι, με την Παρί να περιμένει την απάντηση εντός δέκα ημερών.

Το συμβόλαιο του 36χρονου άσου με τους Λος Aντζελες Γκάλαξι λήγει στις 20 Νοεμβρίου με το τέλος του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν ότι ο ίδιος θα πει το «ναι» και θα γίνει κάτοικος Παρισού.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις