Αναχώρησε για Τιφλίδα η Εθνική

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 11:32
UPD:14/10/2011 16:29

Η «γαλανόλευκη» αποστολή πέταξε για την Τιφλίδα (10:00) για την αναμέτρηση με τη Γεωργία και με θετικό αποτέλεσμα θα πάρει το εισιτήριο για το EURO 2012.

A- A A+

Κατά την αναχώρηση της αποστολής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος μίλησε για τον τελικό της Τιφλίδας: «Η ομάδα είναι δυνατή και αποφασισμένη παρά τις αντιξοότητες, με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες. Η Εθνική ομάδα είναι σαφέστατα το πιο υγιές κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όλοι κάνουμε όμως προσπάθεια για να υπάρξει υγεία σε όλους τους τομείς. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έχει ομοιότητες με τα προηγούμενα, καθώς και μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο Ισραήλ και τώρα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Κροατίας, έχουμε κάποια προβλήματα. Είναι ένας τελικός και θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να είμαστε στα τελικά», όπως ανέφερε.

Σάντος: «Ετοιμοι για αυτό που θέλουμε»

Σ. Πιλάβιος: Είναι ένας τελικός

Σ. Πιλάβιος: Είναι ένας τελικός

Από την άλλη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος στάθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τη Γεωργία, αλλά είναι αισιόδοξος για την πρόκριση: «Θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διανυκτέρευση στην Τιφλίδα

Φ. Σάντος: Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε

Φ. Σάντος: Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε

Η ελληνική αποστολή θα διανυκτερεύσει για ένα βράδυ στην Τιφλίδα, αφού μετά την καθοριστική αναμέτρηση με τη Γεωργία θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής με την ελπίδα ότι θα φέρει μαζί και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Οι σκέψεις της ενδεκάδας

Ο Φερνάντο Σάντος προβληματίζεται για δύο θέσεις της αρχικής ενδεκάδας. Ο Τζιόλης και ο Χαριστέας έχουν το προβάδισμα έναντι των Φωτάκη και Κονέ για το χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης αντίστοιχα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Σπυρόπουλο. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και ένας εκ των Φωτάκη και Κονέ. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης και Χαριστέας ή Κονέ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις