Αλ. Παπαρήγα: «Όχι» σε συρρίκνωση των δομών κατά της ναρκοεξάρτησης

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 18:11

Η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ , Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε την συμπαράστασή της στα δικαιώματα των εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ, στον ΟΚΑΝΑ και τα κέντρα πρόληψης, η οποία όπως είπε, είναι απολύτως συνυφασμένη με τον αγώνα εναντίον της ναρκοεξάρτησης.

A- A A+

Την αντίθεσή της στην προσπάθεια συρρίκνωσης των δομών που σχετίζονται με την πρόληψη των ναρκωτικών εξέφρασε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλ. Παπαρήγα, σε συνάντησή της σήμερα με σωματεία εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ, στον ΟΚΑΝΑ και τα κέντρα πρόληψης.

Η κ. Παπαρήγα δήλωσε την συμπαράστασή της στα δικαιώματα των εργαζομένων, η οποία όπως είπε, είναι απολύτως συνυφασμένη με τον αγώνα εναντίον της ναρκοεξάρτησης.

«Η αγωνία μας είναι ότι η κυβέρνηση, με αφορμή την κρίση, βρήκε την ευκαιρία να συρρικνώσει τον τομέα αυτό και να υποκαταστήσει τον αγώνα εναντίον της εξάρτησης από τα ναρκωτικά, με τη συντήρηση του προβλήματος μέσω της μεθαδόνης, με πολύ λιγότερους εργαζόμενους και μάλιστα φορτώνοντας το πρόβλημα αυτό στα νοσοκομεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή