Α1 Μπάσκετ: Αίτημα αναβολής από Αρη, ΠΑΟΚ

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 16:45
UPD:16:53
A- A A+

Αίτημα για την αναβολή της πρεμιέρας της νέας σεζόν του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ των Ανδρών θα καταθέσουν Αρης και ΠΑΟΚ.

Η κίνηση των δυο ΚΑΕ γίνεται εξαιτίας του θολού κλίματος που επικρατεί σχετικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, που ακόμα δεν έχουν βρει στέγη, την ώρα που Παναθηναϊκό και Ολυμπιακός διαπραγματεύονται μόνοι τα δικά τους.

Για το σχετικό θέμα μίλησε στον ραδιοσταθμό Libero 107,4 της Θεσσαλονίκης ο προπονητής των «κιτρίνων», Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Έτσι δεν προάγεται το άθλημα, πρέπει να υπάρξει κεντρική διαχείριση για να γίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, αλλιώς δεν έχει νόημα να παίζουμε, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν ξεφύγει πολύ. Αυτές οι ομάδες θέλουν να κάνουν περίπατο στο ελληνικό πρωτάθλημα και έτσι αποχώρησαν από την κεντρική διαχείριση. Πέρυσι με εξαίρεση τους αγώνες εναντίον αυτών των ομάδων, το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό και έγιναν πολύ καλά παιχνίδια, αλλά φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει.

Από ότι αντιλαμβάνομαι ο πρόεδρός μας θα ζητήσει σήμερα αναβολή του πρωταθλήματος και πολύ καλά θα κάνει κατά την άποψή μου. Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και αν ήθελε θα μπορούσε να βρει και μόνος τηλεοπτική στέγη, θα επιβιώσει, δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να αγνοήσω την κραυγή αγωνίας όλων των υπολοίπων ομάδων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις