Πιλάβιος: Να συνεχίσουμε τις επιτυχίες

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 22:45

«Είναι μια πολύ ευτυχισμένη μέρα, αυτή η ομάδα δείχνει ότι άξιζε πολλά. Με όλες τις ελλείψεις και με όλα τα προβλήματα είναι εδώ. Πήρε πολλούς βαθμούς από Κροατία και Ισραήλ, οπότε νομίζω πως πανάξια είναι πρώτη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

A- A A+

Πανευτυχής με την πρόκριση της Εθνικής στα τελικά του Euro ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής ομοσπονδίας, που βρέθηκε στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Τιφλίδα, μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους τους διεθνές, τον Φερνάντο Σάντος και το επιτελείο του, τονίζοντας ότι η Εθνική θα πρέπει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών.

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ψυχοβγαλτικό, αλλά τέλος καλό και συγχαρητήρια στα παιδιά. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Θέλω να πω ότι η επόμενη μέρα της Εθνικής θα είναι καλή, εκτός από το Euro του 2012, υπάρχουν κι άλλες δύο διοργανώσεις που μπορούμε να να πάμε αν δουλέψουμε σωστά. Και στο Μουντιάλ με μια σωστή κλήρωση, αλλά και στο επόμενο Euro που θα διεξαχθεί με 24 ομάδες. Θα μου πείτε ότι πρέπει να κοιτάξουμε το τώρα, αλλά βλέπουμε και μακριά», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι ο Πορτογάλος θα παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής και μέχρι το Μουντιάλ του 2014.

«Ήταν στις προθέσεις μου η ανανέωση και αυτή θα είναι και η εισήγησή μου στο Δ.Σ. Εδώ είναι ο κύριος Σάντος, μπορείτε να τον ρωτήσετε, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε μαζί και για τα επόμενα δύο χρόνια».

Τέλος σημείωσε: «Είναι μια πολύ ευτυχισμένη μέρα, αυτή η ομάδα δείχνει ότι άξιζε πολλά. Με όλες τις ελείψεις και με όλα τα προβλήματα είναι εδώ. Πήρε πολλούς βαθμούς από Κροατία και Ισραήλ, οπότε νομίζω πως πανάξια είναι πρώτη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις