Κατσουράνης: Δουλέψαμε και δικαιωθήκαμε

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011 22:59
UPD:23:08

Ο Κώστας Κατσουράνης με τον Αμισουλασβίλι στη σημερινή αναμέτρηση.

A- A A+

Για τη δικαίωση της γενιάς του των Ελλήνων ποδοσφαιριστών μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης αμέσως μετά την πρόκριση της Εθνικής για τρίτη διαδοχική φορά σε τελικά Euro.

«Τυχερή δεν είναι η γενιά μας είναι επιτυχημένη γιατί δούλεψε και δικαιώθηκε. Υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά. Ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας. Η πρόκριση αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το ποδόσφαιρο που έχουμε», δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού.

«Σίγουρα μπορεί να καρδιοχτυπήσαμε τον κόσμο, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Προσπαθούμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο και προσπαθούμε για δυο ώρες να τον κάνουμε να χαμογελάει», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Φωτάκης, που πέτυχε την ισοφάριση για την Εθνική, τόνισε από την πλευρά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, σημασία δεν έχει το ποιος θα πετύχει το γκολ, αλλά να κερδίσει η ομάδα. Τα καταφέραμε και προκριθήκαμε. Δεχτήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση, αλλά αντιδράσαμε και πήραμε τη νίκη. Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Για το γκολ σίγουρα είναι το πιο χρήσιμο που έχω βάλει, δεν ξέρω για το πιο ωραίο, αλλά το πιο χρήσιμο».

Ο έτερος σκόρερ του ελληνικού συγκροτήματος Αγγελος Χαριστέας είπε: «Ευχαριστώ τον κύριο Σάντος που με εμπιστεύτηκε στην αρχική ενδεκάδα, αυτό αποδεικνύει πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να περάσουμε και να δώσουμε ακόμα μία φορά ραντεβού σε μια μεγάλη διοργάνωση. Για εμένα αυτό που έχω να πω είναι ότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρω να βρεθώ σε αυτή την ομάδα και να βοηθήσω να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις