Περνάει και την Αργεντινή η Εθνική

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 12:48
A- A A+

Στο Νο8 του κόσμου για τον μήνα Οκτώβριο αναμένεται να βρεθεί η Ελλάδα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της, ενώ η Εθνική μας προσπερνά για πρώτη φορά στην ιστορία της την Αργεντινή.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η ήττα της Αργεντινής από τη Βενεζουέλα τα ξημερώματα της Τετάρτης έφερε την Εθνική μας ομάδα πάνω από τους Λατινοαμερικάνους για πρώτη φορά στην Ιστορία, ενώ παράλληλα προσπεράσαμε και τους Κροάτες στο περίφημο FIFA Ranking, το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Επιπλέον, μετά τη νίκη μας στη Γεωργία αλλά και την ήττα της Πορτογαλίας από τη Δανία, η Ελλάδα έπιασε και τους μέχρι πρότινος 5ους Πορτογάλους στους 1.044 βαθμούς βάσει των προγνωστικών της FIFA και αναμένεται στην ανακοίνωση των βαθμολογιών να μοιράζεται με την εν λόγω χώρα την 8η θέση στον κόσμο!

Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς ότι τόσο η Βραζιλία όσο και άλλες χώρες από πάνω μας απέχουν μόλις λίγες δεκάδες βαθμούς, είναι κατανοητό ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλότερα.

Aλλωστε, πέραν των Ισπανίας, Γερμανίας και Ολλανδίας από την 4η θέση και μέχρι την Ελλάδα οι διαφορές είναι μικρότερες των 200 βαθμών, κάτι που σημαίνει πως αν δώσουμε δυνατά φιλικά μέχρι το Euro 2012 και πάρουμε νίκες, τότε είναι πιθανό να προσεγγίσουμε μέχρι και το πραγματικά απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα Νο5 του κόσμου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις