Ικανοποίηση Θ. Λυμπερόπουλου μετά τη συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 13:42
UPD:16:56
A- A A+

Ικανοποίηση εξέφρασε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

«Εγώ δεν ζήτησα κάλυψη από τον κ. Σαμαρά, είπα ότι έχουμε δίκιο στις διεκδικήσεις μας. Έμεινα ικανοποιημένος από τις απαντήσεις που μου έδωσε ο πρόεδρος», ανέφερε χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ) τόνισε, επίσης, ότι συνεχίζεται ο αγώνας τους και προέβλεψε ότι το νομοσχέδιο δεν θα περάσει και ότι «θα σπάσει τα μούτρα του ο κ. Ραγκούσης».

Γ. Καρατζαφέρης: Κυβερνητική σύγχυση

Στο θέμα της απελευθέρωσης του κλάδου των ταξί παρενέβη και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης σε σημερινή του ομιλία στη Βουλή, καταλογίζοντας σύγχυση στην κυβέρνηση.

«Χθες ήρθε απάντηση από τον επίτροπο κ. Όλι Ρεν, σε ερώτηση που έκανε ο ευρωβουλευτής, κ. Ν. Σαλαβράκος και λέει “ουδέποτε και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει οδηγία προς καμία χώρα να ανοίξει το επάγγελμα των ταξιτζήδων”. Τι στο καλό ανοίξατε εσείς αυτόν το μπελά και δεν μπορεί να ομαλοποιήσουμε την κυκλοφορία στους δρόμους;», διερωτήθηκε.

ΔΗΣΥ: O φερετζές μετριοπάθειας του κ. Σαμαρά κράτησε δύο μέρες

«Οι διακηρύξεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προς τις συντεχνίες και τα μεγάλα λόγια τύπου ''όποιος κατεβάζει διακόπτες να μη μας ψηφίσει'', εξαντλήθηκαν στις πρώτες απειλές του κ. Λυμπερόπουλου», σχολίασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία Γιάννης Οικονόμου.

Υποστήριξε ακόμη ότι «ο φερετζές μετριοπάθειας του κ. Σαμαρά, κράτησε δύο μέρες και τελείωσε μπροστά στην αντίδραση του αναπληρωτή τομεάρχη του, επιλέγοντας το συμβιβασμό και δίνοντας ακόμα ένα δείγμα της επικίνδυνης και λαϊκιστικής πολιτικής που ακολουθεί».

«Τελικά, είτε Φωτόπουλος είτε Λυμπερόπουλος, το μοναδικό πράγμα που ξέρουν να κάνουν ΠΑΣΟΚ και Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι να προστατεύουν τα κομματικά οφίκια τους εις βάρους της κοινωνίας», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή