Τη νέα φανέλα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 16:52

Σε μία εκδήλωση... βγαλμένη από NBA, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε με κάθε επισημότητα τη νέα φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

A- A A+

Σε μία εκδήλωση... βγαλμένη από NBA, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε με κάθε επισημότητα τη νέα φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Εκτός του πράσινου και του άσπρου χρώματος, προστέθηκε και το μαύρο, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να παρουσιάζεται με την τελευταία εμφάνιση και να ξεχωρίζει...

Η ευχή των παρευρισκόμενων ήταν κοινή: «Να συνεχίσει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και την επόμενη χρονιά να προσθέσει άλλο ένα αστέρι στα ήδη 6 υπάρχοντα».

Ο πρώτος που πήρε το λόγο στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος της εταιρείας, Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε «...να είμαστε και πάλι Πρωταθλητές Ευρώπης για να βάλουμε ακόμα ένα αστέρι στη φανέλα μας. Εύχομαι στους αθλητές και το τεχνικό τιμ υγεία», ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το να θα παραμείνει στα ηνία της ΚΑΕ και τη σεζόν 2012/2013 απέφυγε να πει κάτι το ουσιαστικό: «Θα δούμε κανείς δεν ξέρει ακόμη τίποτα».

Π. Γιαννακόπουλος: Να βάλουμε άλλο ένα μεγάλο αστέρι

Π. Γιαννακόπουλος: Να βάλουμε άλλο ένα μεγάλο αστέρι

Οι πρωταγωνιστές, αναμφισβήτητα, της παρουσίασης ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του «τριφυλλιού». Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε πρώτος και είπε μεταξύ άλλων: «Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε ό,τι και πέρσι. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες με τους οποίους θα δουλέψουμε σκληρά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο», ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι αθλητές.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε: «Θα κάνουμε το καλύτερο για το Σύλλογο. Εύχομαι να πετύχουμε τα ίδια με τα προηγούμενα χρόνια».

Από την πλευρά του ο νεοαποκτηθείς, Ντέιβιντ Λόγκαν δήλωσε: «Η νέα εμφάνιση είναι η πιο άνετη που έχω φορέσει ποτέ. Ελπίζω να αρέσει στους φιλάθλους και να μας υποστηρίξουν όπως κάνουν πάντα».

Ο επίσης «νέος» στην ομάδα, Στίβεν Σμιθ τόνισε πως «μου δίνεται η ευκαιρία να κερδίσω τίτλους με αυτή την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω».

Ο Αλέξης Κυρίτσης από την πλευρά του τόνισε: «Ελπίζω να βάλω κι εγώ το… λιθαράκι μου, ώστε να βοηθήσω στις επιτυχίες της ομάδας, ικανοποιώντας τον κόσμο, το τεχνικό επιτελείο και τους προέδρους», ενώ ο Πατ Καλάθης επισήμανε: «Είμαι στην ομάδα για να βοηθήσω προκειμένου να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις