Πυρά Δημοκρατικής Συμμαχίας κατά κυβέρνησης-συντεχνιακών μειοψηφιών

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 17:17
A- A A+

Βολές κατά της κυβέρνησης, αλλά και συντεχνιακών μειοψηφιών «που καταστρέφουν την εικόνα της χώρας» εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία.

«Η εικόνα της Ελλάδας, πλημμυρισμένης στα σκουπίδια, με καταλήψεις υπηρεσιών για να μην εφαρμοστούν οι νόμοι, με αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και δρόμων που υπονομεύουν τον τουρισμό, δεν μας αξίζει», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη.

Χαρακτηρίζει επίσης «παράλυτη» την κυβέρνηση, η οποία όπως επισημαίνει, «αφού επί δύο χρόνια δεν προχώρησε τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις κάνοντας μόνο οριζόντιες περικοπές σε όλα τα εισοδήματα και βάζοντας νέους φόρους, σήμερα αποδεικνύεται ανίκανη να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον».

Κάνει παράλληλα λόγο για «ισχυρές συντεχνιακές μειοψηφίες καθοδηγούμενες από βολεμένους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές, που εκτός από τον εκβιασμό του απλού φορολογούμενου και της -υπό εξόντωση- παραγωγικής Ελλάδας, καταστρέφουν συστηματικά την παραγωγική ικανότητα της χώρας, ό,τι έχει απομείνει από τη διεθνή της εικόνα και κάθε δυνατότητα να προσελκύσει επενδύσεις».

«Φτάνει πια. Μερικές χιλιάδες από τις συντεχνίες δεν μπορούν να κρατούν σε ομηρία δέκα εκατομμύρια Έλληνες», καταλήγει η Δημοκρατική Συμμαχία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή