MotoGP: Με σπασμένο πλευρό ο Σπις

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 17:47

A- A A+

Ο Τεξανός αναβάτης της Yamaha στην προσπάθειά του να πετύχει έναν καλό χρόνο, έχασε στον τρίτο γύρο το μπροστινό μέρος της YZR-M1 με αποτέλεσμα να πέσει με περισσότερα από 250 χλμ. στην άσφαλτο και μετά στην αμμοπαγίδα.

«Βγήκα λίγο εκτός γραμμής στις κατατακτήριες το απόγευμα αφού χτύπησα ένα μεγάλο σαμαράκι και έχασα το μπροστινό. Ηταν μία άτυχη στιγμή καθώς δοκιμάζαμε νέο στήσιμο στη μοτοσικλέτα και όλα πήγαιναν αρκετά καλά. Συνέβη στον τρίτο γύρο και σύμφωνα με τα δεδομένα, πήγαινα με 270 χ.α.ω. και πέρασα στην αμμοπαγίδα πολύ γρήγορα. Τα γόνατα, τα πλευρά και οι αγκώνες μου χτυπήθηκαν αρκετά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό», σημείωσε ο Τεξανός αναβάτης, ο οποίος τόνισε πως παρά το πέσιμο «η δερμάτινη φόρμα άντεξε» και πως ο ίδιος θα δώσει κανονικά το παρόν στον αυριανό αγώνα.

Ηδη, μετά το αύχημα, ο Σπις πήρε τη δεύτερη μοτοσικλέτα και συνέχισε την προσπάθειά του, σημειώνοντας τον έβδομο καλύτερο χρόνο. Ετσι θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά του grid «η μοτοσκιλέτα δουλεύει αρκετά καλά, επομένως χρειαζόμαστε μία καλή εκκίνηση. Είμαστε σε μία καλή θέση στο grid και θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Μπν Σπις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις