Moto GP: Προβληματισμένος ο Ρόσι

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 17:55
UPD:17:58

A- A A+

Από τη μία πλευρά η έκτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Νίκι Χέιντεν, ο οποίος στην Αυστραλία φτάνει τα 150 GP στην καριέρα του, και από την άλλη η άσχημη εμφάνιση και τα προβλήματα του Βαλεντίνο Ρόσι.

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής ταλαιπωρείται τόσο από προβλήματα με τη μπροστινή ανάρτηση της Ducati αλλά και από τον πόνο στο μικρό δάχτυλο του χεριού του, κληρονομιά από την πτώση του στον αγώνα του Μοτέγκι. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ο τραυματισμός του τον ενοχλεί αρκετά και δεν του επιτρέπει να οδηγήσει.

«Πριν φτάσουμε εδώ, περιμέναμε να τα πάμε καλύτερα από ό,τι μέχρι στιγμής, αν σκεφτούμε ότι το Φίλιπ ‘Αιλαντ είναι μία πίστα που οι Ducati τα πήγαιναν αρκετά καλά. Και πάλι όμως είχα προβλήματα με την οδήγηση σήμερα και ήμουν πολύ αργός. Πραγματικά είναι κρίμα και λυπάμαι πολύ. Τελικά, δε μπορέσαμε να λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε εδώ από την πρώτη περίοδο των δοκιμών. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές αύριο το πρωΐ στο ζέσταμα, αλλά αν και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό αποτέλεσμα, περιμένω ότι θα έχουμε έναν δύσκολο αγώνα», δήλωσε ο Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος ξεκινήσει από την 13η θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις