Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-Ατρόμητος 2-2

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 19:15
UPD:17/10/2011 16:04

A- A A+

Το τελικό 2-2 έδωσε από ένα βαθμό σε κάθε ομάδα, αλλά για τους «Φαίακες» ήταν μόλις η δεύτερη ισοπαλία στο ξεκίνημα της περιόδου, ενώ για τους Περιστεριώτες η τέταρτη, καθώς μετρούν και δύο νίκες.

Καραγκούνης και Τάτος ήταν οι σκόρερ για το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, ενώ για τους γηπεδούχους, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 26', Γραμμόζης και Αγρίτης έδωσαν το προβάδισμα μέχρι το 80'.

Χωρίς…υποψία ευκαιρίας κύλησε το ματς στα πρώτα 26 λεπτά. Οι παίκτες της Κέρκυρας, εμφανώς επηρεασμένοι από το γεγονός ότι η ομάδα δεν είχε ακόμη γευτεί την χαρά της νίκης μετά από πέντε αγωνιστικές, προσπάθησαν να πιέσουν από το ξεκίνημα χωρίς, όμως, να καταφέρουν τίποτα το ουσιαστικό.

Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έδειξε ούτε ο Ατρόμητος στο διάστημα των πρώτων 25 λεπτών. Μπορεί οι Περιστεριώτες να μην διέτρεξαν κανένα κίνδυνο στην άμυνα, αλλά επιθετικά δεν φάνηκαν καθόλου. Κατάφεραν, πάντως, να προηγηθούν στο 26' με την κεφαλιά του Καραγκούνη από τη σέντρα του Σκόνδρα (0-1).

Παρά την «ψυχρολουσία» που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και στο 39' έφεραν το ματς στα ίσια με το πολύ όμορφο γκολ του Γραμμόζη, με σουτ έξω από την περιοχή (1-1).

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί η ομάδα του Μπάντοβιτς στο δεύτερο μέρος. Από το τραγικό λάθος των Τομάς – Ιτάνζ (λάθος συνεννόηση), ο Αγρίτης πλάσαρε από κοντά και οι «Φαίακες» πήραν το προβάδισμα (2-1) ακριβώς στο 50ο λεπτό. Το γκολ-δώρο έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και παρά το γεγονός ότι έδωσαν περισσότερο χώρο στους «κυανόλευκους» δεν κινδύνεψαν ούτε μία φορά μέχρι το 80'. Η κλάση του Τάτου, όμως, έφερε την ισοφάριση για την ομάδα του Δώνη. Ο διεθνής μέσος του Ατρόμητου (παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό) με ατομική προσπάθεια και φοβερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Δήλωσαν:

Μπρίτο (ποδ. Ατρομήτου): «Μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά κάναμε ένα λάθος και δεχτήκαμε το γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Καταφέραμε, όμως, να ισοφαρίσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις