ΜotoGP: Χάνει και τη Μαλαισία ο Λορένθο

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 16:59
UPD:19:05

A- A A+

Ο Ισπανός αναβάτης έπεσε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στην πίστα του Φίλιπ Αιλαντ και τραυμάτισε το χέρι του με αποτέλεσμα να απουσιάσει όχι μόνο από το συγκεκριμένο GP, αλλά και το επόμενο, στη Μαλαισία.

Ο περυσινός Παγκόσμιος πρωταθλητής είχε μία πτώση στον τελευταίο γύρο του ζεστάματος, πριν τον αγώνα, τραυματίζοντας τον παράμεσο του αριστερού του χεριού, από το οποίο κόπηκε ένα μικρό κομμάτι. Στη συνέχεια διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Αυστραλίας και υπεβλήθη σε πετυχημένη πλαστική χειρουργική επέμβαση.

Οι γιατροί ήταν σε θέση να σώσουν οποιαδήποτε ζημιά είχε συμβεί στα νεύρα και τους τένοντες, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η λειτουργία στο δάχτυλό του.

Το χέρι του Ισπανού αναβάτη δεν θα έχει αποθεραπευθεί πλήρως ώστε να είναι σε θέση να οδηγήσει, μέχρι τον επόμενο, 17ο γύρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην πίστα της Σεπάνγκ, στη Μαλαισία (21-23/10). Ως κε τούτου, θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα συμμετάσχει και στο τελευταίο GP της χρονιάς, στη Βαλένθια. Η τελική απόφαση θα κριθεί μετά την επιστροφή του από τη Βαρκελώνη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις