Χρύσα Αράπογλου: Ας γίνουν εκλογές

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011 23:47
UPD:18/10/2011 00:36

«Αργά ή γρήγορα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, η δημοκρατία έχει κανόνες, ας γίνουν εκλογές να τελειώνουμε» δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

A- A A+

«Eίναι άλλη μία εβδομάδα πολύ δύσκολη γιατί πρόκειται για ένα από τα χειρότερα νομοσχέδια που καλούμαστε να ψηφίσουμε, μερικά άρθρα είναι τραγικά» δήλωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου, αναφερόμενη στο πολυνομοσχέδιο.

Μιλώντας στο ρ/σ Marconi Radio 96,1 F.M. του Βόλου, πρόσθεσε πως οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «νομοθετούμε υπό τα εκβιαστικά διλημματα "ή καταστρεφόμαστε ή πρέπει για άλλη μια φορά να ψηφίσουμε κάτι"».

«Ναι υπάρχουν απαράδεκτες ρυθμίσεις και ναι πολλές από αυτές τις ψηφίζουμε, το τι θα κάνουμε στο τέλος ο καθένας από μας ας το δείξει η ιστορία και βεβαία έχουμε και συνείδηση ότι πλέον δεν υπάρχει αύριο σε αυτό το πολιτικό σύστημα» συνέχισε.

Ερωτηθείσα πώς αισθάνεται όταν καλείτε να ψηφίσει υπό αυτά τα διλήμματα απάντησε: «Αργά ή γρήγορα πρέπει να δοθεί ένα τέλος, η δημοκρατία έχει κανόνες, ας γίνουν εκλογές να τελειώνουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή