Παρέμβαση Κ. Μητσοτάκη για τις υποψηφιότητες της Ν.Δ. στις εκλογές

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2002 07:18
A- A A+

Παρέμβαση, στο θέμα των υποψηφιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας, για τις δημοτικές εκλογές, έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Εξερχόμενος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος, τόνισε, ότι μπορεί να έχουν γίνει και λάθη στις επιλογές, πρόσθεσε ωστόσο ότι πρέπει να τις στηρίξουν οι οπαδοί του κόμματος, για να σταλεί μήνυμα προς την κυβέρνηση.

«Ολοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα. Οι εκλογές είναι πολιτικές», τόνισε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, ο Κώστας Καραμανλής.

Ο Μιλτιάδης Εβερτ, ζήτησε να σταματήσουν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις των στελεχών. Ο Γιώργος Σουφλιάς ανέλαβε το βάρος για την επιλογή Τζαννετάκου και σημείωσε ότι καμμία πρόταση δεν πρόκειται να προχωρήσει, εάν δεν υποστηριχτεί.

«Φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κολλημένη με το χθες, με παραδοσιακές αντιλήψεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Πρωτόπαπας.

«Οι πολίτες, θα στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση», απάντησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

«Είναι κρίμα και ο κ. Ρουσόπουλος να είναι κολλημένος με το χθες της παράταξής του», ανταπάνησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή