Ομπράντοβιτς: «Αναρωτιέμαι πώς θα παρουσιαστούμε με Μάλαγα»

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 16:11

«Και για μένα είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα είναι το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Είμαστε και κουρασμένοι από την προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της φετινής σεζόν, ενώ αντιμετωπίζουμε και πολλά προβλήματα», δήλωσε ο προπονητής των «πρασίνων».

A- A A+

Απέναντι στη φορμαρισμένη Μάλαγα ντεμπουτάρει αύριο το βράδυ (21:45) στην Ευρωλίγκα ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε ότι η ομάδα είναι ακόμη ανέτοιμη, στάθηκε στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, ενώ ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου επισημαίνοντας ότι «δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι η ομάδα τους είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης».

«Και για μένα είναι ένα ερωτηματικό το πώς θα είναι το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Είμαστε και κουρασμένοι από την προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή της φετινής σεζόν, ενώ αντιμετωπίζουμε και πολλά προβλήματα. Ο Τσαρτσαρής είναι έξω για δέκα μέρες, ο Περπέρογλου ξέρουμε πλέον ότι θα μείνει έξω ίσως και για δύο μήνες ακόμα και είχαμε και άλλους παίκτες με προβλήματα. Τον Καϊμακόγλου, τον Διαμαντίδη, τον Βουγιούκα, τον Μπατίστ τον Νικ Καλάθη... Δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δουλέψουμε με όλους μας τους παίκτες. Και το κυριότερο είναι πως αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία ομάδα που έχει δώσει τρία επίσημα παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο της Ανδαλουσίας».

Πρόσθεσε ακόμη: «Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν ήμασταν σε μία τέτοια κατάσταση, όπως είμαστε φέτος. Έχουμε παίξει μόνο ένα παιχνίδι στο Κύπελλο πριν την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και αυτό το παιχνίδι χωρίς τους φιλάθλους μας».

Δηλώσεις έκανε και ο Ντέιβιντ Λόγκαν: «Πιστεύω πως όλοι θα μείνουν συγκεντρωμένοι την Πέμπτη και θα είμαστε έτοιμοι. Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμού και δεν καταφέραμε να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι τώρα, αλλά η ομάδα μας έχει βάθος πάγκου και άλλους παίκτες οι οποίοι μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό όταν κάποιος είναι τραυματίας ή δεν είναι 100% έτοιμος. Πιστεύουμε πως θα είμαστε έτοιμοι και περιμένω να δω τους φιλάθλους μας στο γήπεδο να είναι με το μέρος μας. Τους χρειαζόμαστε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο όπως είναι η Ουνικάχα Μάλαγα».

Στον Β΄ όμιλο επίσης θα διεξαχθεί αύριο και η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπρόσε Μπάσκετς και την ΚΚ Ζάγκρεμπ (22:00)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Γ΄ όμιλος

Παρτιζάν - Αναντολού Εφές 20:00

Μπελγκακομ Σπίρου - Ρεάλ Μαδρίτης 21:30

Αρμάνι - Μακάμπι Τελ Αβίβ 21:45

Δ΄ όμιλος

Ουνιόν Ολίμπια - Μπαρτσελόνα 21:45

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις