Π. Οικονόμου: Η πατρίδα γυρίζει σελίδα

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 18:45

«Τίποτα απ' ότι χάνεται δεν είναι για πάντα, κάθε προσπάθεια γίνεται για να γυρίσουμε σελίδα» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.

A- A A+

Βέβαιος ότι η πλειοψηφία του κοινοβουλευτικού σώματος θα εγκρίνει το πολυνομοσχέδιο εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, διαβεβαιώνοντας τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι στόχος των προσπαθειών της κυβέρνησης είναι να γλιτώσει η χώρα της χρεοκοπία.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι όπως είπε, έχουν ανάγκη από ένα παρηγορητικό λόγο, ο κ. Οικονόμου δεσμεύθηκε ότι «από αύριο τίποτα δεν θα είναι όπως σήμερα».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλή: Ομιλία Π. Οικονόμου στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο

Ομιλία Π. Οικονόμου στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο

«Τίποτα απ’ ότι χάνεται δεν είναι για πάντα, κάθε προσπάθεια γίνεται για να γυρίσουμε σελίδα. Κι αν σήμερα η προσπάθεια είναι για να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία, από αύριο η προσπάθεια θα είναι για καλύτερες συνθήκες ζωής».

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την πατρίδα, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ.

«Σε τέτοιες ώρες ευθύνης δεν είναι αυτή η ενδεδειγμένη συμπεριφορά. Μας λέτε ότι δεν αντέχετε τη φουρτούνα και μας προτείνετε να βουλιάξουμε», παρατήρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή