Ιβκοβιτς: Ευκαιρία να δείξουμε πού βρισκόμαστε

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011 19:49

«Παίζουμε σε μια «καυτή» έδρα και πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε επίθεση και άμυνα αν θέλουμε να νικήσουμε» δήλωσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Ντούσαν Ιβκοβιτς εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπιλμπάο.

A- A A+

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε ιδιαίτερα στην αγωνιστική απραξία της ομάδας του, σε σχέση με αυτή των Ισπανών που μετρούν ήδη τρία ματς πρωταθλήματος, ωστόσο, εκτιμάει εάν ο Ολυμπιακός ελέγξει το ρυθμό του αγώνα σε άμυνα κι επίθεση, τότε θα πάρει το «διπλό».

«Αν δεν κάνω λάθος είμαστε η ομάδα με τη μεγαλύτερη ανανέωση στο ρόστερ της. Από την άλλη είμαστε πίσω σε σχέση με τον αντίπαλό μας, διότι έχουμε δώσει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι (με Αρη στο Κύπελλο), σε αντίθεση με την Μπιλμπάο που έχει αγώνες στα πόδια της, έχει έμπειρους παίκτες και βρίσκεται σε καλή κατάσταση», δήλωσε στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής ο «Ντούντα» και συνέχισε:

«Είναι μια ευκαιρία για μας να δείξουμε πού βρισκόμαστε. Παίζουμε σε μια «καυτή» έδρα και πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε επίθεση και άμυνα αν θέλουμε να νικήσουμε».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου: «Η Μπιλμπάο διαθέτει ρόστερ παικτών με μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Ξέρουμε ότι κόσμος δίνει ώθηση στην ισπανική ομάδα και ότι θα πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και να μην παρασυρθούμε. Έχουμε πάρα πολύ δύσκολο έργο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε νικητές στην Ελλάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις