MotoGP: Εντυπωσιάστηκε με την ταχύτητά του ο Ντοβιτσιόζο

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011 13:42

A- A A+

Ο Ιταλός αναβάτης της Respol Honda σημείωσε τον τρίτο καλύτερο χρόνο πίσω από τους Ντάνι Πεντρόζα και Κέισι Στόνερ.

Είναι η έβδομη φορά φέτος που ο Ντοβιτσιόζο θα ξεκινήσει από την πρώτη γραμμή της σειρά εκκίνησης. Ο ίδιος αισθάνεται έκπληξη με την απόδοσή του και το γεγονός ότι για μεγάλη περίοδο στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν ο ταχύτερος.

«Ημουν έκπληκτος διότι το απόγευμα ήμουν ο ταχύτερος τόσο με τη μαλακή όσο και με τη σκληρή γόμα μέχρι το μέσο περίπου των κατατακτήριων δοκιμών. Εχουμε σημειώσει μεγάλη βελτίωση από τις ελεύθερες δοκιμές και πάλι σήμερα το απόγευμα κάναμε μερικές μικρές αλλαγές στη μοτοσικλέτα που δούλεψαν. Επομένως, πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης, σημειώνοντας ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος διότι όλοι θα πηγαίνουν πολύ γρήγορα.

Θεωρεί πως ο χρόνος που πραγματοποίησε ο Πεντρόζα ήταν ασύλληπτος ενώ για τον εαυτό του πιστεύει ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερος.

«Μετά την πτώση του Ντάνι δε μπορούσαμε να ξέρουμε ποιος θα ήταν ο ρυθμός του στις κατατακτήριες διότι είχε περισσότερη ζέστη και ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για τον καθένα να σημειώσει καλούς χρόνους. Χαίρομαι που θα βρίσκομαι στην πρώτη σειρά, ήταν ανέκαθεν πολύ δύσκολο να πετύχεις έναν καλό χρόνο εδώ. Δεν ήθελα να ρισκάρω περισσότερο από όσο είχα ήδη στον τελευταίο γύρο. Το μπροστινό ήδη ήταν στο όριο. Ισως θα μπορούσα να είχα σημειώσει καλύτερο χρόνο, αλλά δεν ξέρω αν θα είχα κερδίσει την πολ ποζίσιον», συμπλήρωσε ο Ντοβιτσιόζο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις