Α.Σαμαράς: Επικίνδυνη η αναθεώρηση της συμφωνίας 21ης Ιουλίου

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011 18:49
UPD:23/10/2011 03:01
A- A A+

Μεγάλους κινδύνους τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία εμπεριέχει η αναθεώρηση της απόφασης της 21ης Ιουλίου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, δήλωσε από τις από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, εκτός από το όποιο «κούρεμα», προϋποθέτει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και μεγάλα και συνεχή πρωτογενή πλεονάσματα. Γι'αυτό και απαιτείται η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, ώστε, όπως επισημαίνει, «να μπούμε σε τροχιά βιώσιμης λύσης των προβλημάτων μας, στο πλαίσιο, πάντα, της ευρωζώνης».

Α. Σαμαράς: H συμφωνία του Ιουλίου δεν έβαλε «πάτο στο βαρέλι»

Α. Σαμαράς: H συμφωνία του Ιουλίου δεν έβαλε «πάτο στο βαρέλι»

Ηλ. Μόσιαλος: Κινδυνολογία και αοριστολογία

Για κινδυνολογία και αοριστολογία επικρίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη δήλωσή του.

Ο κ. Μόσιαλος, απαντώντας στα όσα δήλωσε στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε τα εξής: «Ο κ. Σαμαράς για ακόμη μια φορά κινδυνολογεί και αοριστολογεί χωρίς να κάνει καμία απολύτως συγκεκριμένη πρόταση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή