Premier League: Συνεχίζει ακάθεκτη η Νιούκαστλ

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011 19:52
UPD:23:03

A- A A+

Οι ανθρακωρύχοι τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους αντιπάλους τους, καθώς μετά από 80 λεπτά παιχνιδιού βρίσκονταν στον 0-0. Ένα γκολ του Γιόν Καμπάγ, όμως, ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη.

Στα τελευταία λεπτά και η Σάντερλαντ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Μπόλτον με 2-0 μέσα στο Ρίμποκ Στέντιουμ. Ο Σεσενιό στο 82' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να έρθει ο Νίκλας Μπέντνερ στο 90' να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Με το διπλό από το Βίλα Παρκ έφυγε η Γουέστ Μπρομ. Μπορεί η γηπεδούχος Αστον Βόλα να προηγήθηκε στο 23' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάρεν Μπεντ, όμως με γκολ των Γιόνας Όλσον (45') και Σάρνερ (57') οι φιλοξενούμενοι πήραν τους τρεις βαθμούς.

Μια ανάσα από την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην Premier League έφτασε η Σουόνσι κόντρα στη Γουλβς. Οι νεοφώτιστοι πήραν κεφάλι δυο τερμάτων με τους Γκρέιαμ και Αλεν στο 24ο και 35ο λεπτό αντίστοιχα. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτων και με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν τον βαθμό. Ο Ντόίλ μείωσε αρχικά στο 85' για τη Γουλβς και ένα λεπτό αργότερα ο Ο' Χάρα έφερε το ματς στα ίσια.

Εν τω μεταξύ, άλλους δυο βαθμούς στο Ανφιλντ πέταξε η Λίβερπουλ, που έμεινε στο 1-1 με τη Νόριτς. Οι ρεντς έχουνε καταφέρει να νικήσουν μόνο στα δυο από τα πέντε εντός έδρας ματς που έχουν δώσει. Ισόπαλοι ήρθαν με Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπέλαμι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήταν εκείνος που έβαλε την ομάδα του μεγάλου αγγλικού λιμανιού μπροστά στο σκορ, για να έρθει ο Χολτ στο 61' να πετύχει την ισοφάριση για τη Νόριτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις