Προ ημερησίας σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων ζητεί ο Γ. Καρατζαφέρης

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 15:53

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή, προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης.

A- A A+

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων στη Βουλή, προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής, «αλλά και ειδικότερα σχετικά με το ζήτημα της μόνιμης τοποθέτησης Επιτρόπων σε υπουργεία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης.

Συγκεκριμένα στο αίτημά του προς τον πρόεδρο της Βουλής, αναφέρει τα εξής: «Κύριε Πρόεδρε,

Σύμφωνα με το άρθρο 143 παρ. 2 του Κανονισμού της Βουλής, αιτούμαι να διεξαχθεί Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση σε επίπεδο Αρχηγών Κομμάτων στη Βουλή, για τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής και, ειδικότερα -μετά και τη δήλωση του Γάλλου Προέδρου που επεσήμανε το δημοκρατικό έλλειμμα που δημιουργείται από την παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας- να παρασχεθούν διευκρινήσεις ως προς το ζήτημα της μόνιμης τοποθέτησης Επιτρόπων σε Υπουργεία, ώστε αυτοί να ελέγχουν, μέσω της παρακολούθησης εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, την ασκούμενη πολιτική».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή