Π. Μπεγλίτης: Καταλαβαίνω απόλυτα τις διαμαρτυρίες των πολιτών

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 18:10

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης αποχωρεί κάτω από αποδοκιμασίες , μετά το τέλος της δοξολογίας για τον εορτασμό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγιο Δημήτριο, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

A- A A+

Την κατανόησή του για τις διαμαρτυρίες των πολιτών εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, σε δηλώσεις του σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου της Θεσσαλονίκης.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις διαμαρτυρίες του κόσμου γιατί είμαι πολιτικός και είμαι μέσα στην κοινωνία κι, όπως είπα, καταλαβαίνω απόλυτα τις διαμαρτυρίες τους», ανέφερε ο κ. Μπεγλίτης κατά την επίσκεψη σε στρατόπεδο στη Νέα Σάντα του Κιλκίς.

Τόνισε ακόμη ότι δεν τον ενδιαφέρει το αν θα τσαλακώσει το πολιτικό του προφίλ και ότι γνώριζε ακόμη κι όταν βρισκόταν στην Αθήνα ότι θα γινόταν στόχος διαμαρτυριών έξω από τον Αγιο Δημήτριο.

«Περνάμε δύσκολους καιρούς ως χώρα και από την άλλη πλευρά, όμως, πρέπει όλοι να σκεφτούμε, γιατί όλοι έχουμε ευθύνη για το μέλλον αυτής της χώρας, τι πρέπει αν κάνουμε. Όχι μόνο ένας εύκολος καταγγελτικός λόγος για λαϊκιστική ρητορική, αλλά πράξεις που μπορεί να έχουν πολιτικό κόστος, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στην κατάρρευση», πρόσθεσε.

Υπεραμυνόμενος της κυβερνητικής πολιτικής, ο κ. Μπεγλίτης προειδοποίησε ότι αν τώρα δεν λάβουμε σοβαρά μέτρα που μπορεί να είναι και επώδυνα, η χώρα δεν έχει μέλλον και θα μπει στο περιθώριο της Ευρώπης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή