Euroleague: Ο Παπαλουκάς οδήγησε στην πρώτη νίκη τη Μακάμπι

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011 00:38
UPD:02:31
A- A A+

Ο Νικολά Μπατούμ έδειξε γιατί θα επιστρέψει στο NBA εφόσον λήξει το λοκ άουτ, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη της Ούνιξ Καζάν επί της Γαλατασαράι.

Α' όμιλος

Με τον NBAer, Νικολά Μπατούμ να κάνει «όργια» στο παρκέ (26π.) η Νανσί επικράτησε 87-73 της Μπιλμπάο, η οποία είχε σε καλή βραδιά τον Βασιλειάδη με 12 πόντους (2/2 τρίποντα).

Γ' όμιλος

Οι 24 πόντοι του Ντρου Νίκολας δεν βοήθησαν την Αρμάνι Μιλάνο στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 85-78, χάρη στους Ρούντι Φερνάντεθ (17π.) και Κάρολ (21π.). Για τη «Βασίλισσα» ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ενώ οι Ιταλοί γνώρισαν την πρώτη ήττα. Οι δύο Έλληνες της Αρμάνι δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά, καθώς ο Μπουρούσης τελείωσε το ματς με 6 πόντους, ενώ μόλις 2 πέτυχε ο Φώτσης.

Ένα ακόμη σπουδαίο ματς έκανε ο Θοδωρής Παπαλουκάς με την φανέλα της Μακάμπι. Ο Έλληνας πλέι μέικερ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του λαού με 13 πόντους στο νικηφόρο 70-66 επί της Παρτιζάν, η οποία γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα της.

Δ' όμιλος

Καμία δυσκολία δεν προέβαλλε η Ολίμπια Λουμπλιάνας στη Σιένα. Η ιταλική ομάδα επικράτησε άνετα 79-57, έκανε το 2Χ2 στον όμιλο και προηγείται με τη Μπαρτσελόνα, η οποία ξεπέρασε χωρίς προβλήματα το εμπόδιο της Πρόκομ με 88-61 .

Ο Νίκος Ζήσης έπαιξε 17.5 λεπτά με τη Σιένα, αλλά πέτυχε μόλις 2 πόντους, ενώ σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Μπο ΜακΚάλεμπ ήταν αυτός που «έκλεψε την παράσταση» με 17 πόντους.

Μίνι-έκπληξη έγινε στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Ούνιξ Καζάν επικράτησε 68-64 της Γαλατασαράι, με ηγέτη τον Χένρι Ντόμερκατ, που πέτυχε 16 πόντους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις