Moto GP: Xάνει τη Βαλένθια ο Εντουαρτς

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 02:38

A- A A+

Ο Αμερικανός αναβάτης της Yamaha αναμένεται να μπει στο χειρουργείο μετά τον τραυματισμό του στο δυστύχημα της πίστας της Σεπάνγκ που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι.

Μετά από εξέταση σε νοσοκομείο του Χιούστον, διαπιστώθηκε ότι ο Εντουαρτς φέρει πολλαπλά κατάγματα στον αριστερό του ώμο. Η εγχείριση του έχει προγραμματισθεί για την επόμενη Τρίτη και η ανάρρωση αναμένεται να διαρκέσει τέσσερις εβδομάδες.

Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα ο αναβάτης της Yamaha να χάσει τον επόμενο αγώνα, στις αρχές Νοεμβρίου, στην Ισπανία ενώ η ομάδα αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα τον αντικαταστάτη του.

«Το πάνω μέρος του ώμου φέρει μικρά, πολλά κατάγματα ενώ ο σύνδεσμος σε εκείνο το σημείο έχει βγει», δήλωσε ο Εντουαρτς. «Η εγχείριση θα βάλει τον σύνδεσμο ξανά στη θέση του. Δεν υπάρχει ζημιά στα νεύρα, επομένως θα είμαι 100% έτοιμος σε περίπου τέσσερις εβδομάδες», σημείωσε ο Αμερικανός αναβάτης.

Πέραν του τραυματισμού του, ο Εντουαρτς ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την υποστήριξη τους μετά το ανατριχιαστικό δυστύχημα στη Μαλαισία. Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του προς την οικογένεια Σιμοντσέλι που δεν ήταν σε θέση να παρευρεθεί στην κηδεία του άτυχου, Μάρκο.

«Καταρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή τους με τα μηνύματά τους από την Κυριακή. Η υποστήριξη και η αγάπη ήταν εκπληκτική και ήταν μία σημαντική παρηγοριά για εμένα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η καρδιά μου είναι στην οικογένεια και τους φίλους του Μάρκο. Θα μου λείψει πολύ, όπως και στην υπόλοιπη οικογένεια του MotoGP. Παρακολούθησα χθες την κηδεία του Μάρκο και ευχόμουν να μπορούσα να ήμουν εκεί. Ηθελα να παρευρεθώ, αλλά δυστυχώς τα τραύματά μου δε μου επιτρέπουν να ταξιδέψω. Ξέρω ότι ο Βαλεντίνο μίλησε στην οικογένεια του Μάρκο εκ μέρους μου και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Ηταν μία υπέροχη τελετή, ανάλογη της ζωής του», δήλωσε ο Κόλιν Εντουαρτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις