Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος-Πανιώνιος 2-1

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 19:19
UPD:31/10/2011 01:17

A- A A+

Η 4η εφετινή επικράτηση των Περιστεριωτών είχε τη σφραγίδα του Ηλία Αναστασάκου. Ο έμπειρος επιθετικός μπήκε στο 60' αντί του Καραγκούνη και μέσα σε τρία λεπτά (61, 64') μετέτρεψε το 0-1 επί του Πανιωνίου σε 2-1.

Η «απάντηση» του Γιώργου Δώνη στο γκολ του Σέμπρι στο 57', με το οποίο «πάγωσαν» οι γηπεδούχοι, ήταν ο Ηλίας Αναστασάκος. Στο 60' ο έμπειρος στράικερ πήρε την θέση του Καραγκούνη, ένα λεπτό αργότερα απέδειξε γιατί θεωρείται δεινός σκόρερ με την προβολή που έκανε στο άστοχο σουτ του Μπρίτο (1-1), ενώ στο 64' απλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, δίνοντας το έναυσμα για τρελά πανηγύρια στην εξέδρα.

Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Γιώργου Δώνη διατήρησε το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα (4 νίκες, 4 ισοπαλίες) κι ανεξάρτητα από τι θα κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε ούτε την ισοπαλία να πάρει, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε. Ετσι η ομάδα του Τάκη Λεμονή συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη (τρεις ήττες, μία ισοπαλία). Την τελευταία φορά που οι Νεοσμυρνιώτες πανηγύρισαν το «τρίποντο» ήταν η 24η Σεπτεμβρίου, όταν είχαν επιβληθεί 3-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας.


Το παιχνίδι, πάντως, σημαδεύτηκε από τα εκτεταμένα επεισόδια που προκλήθηκαν από τη σύρραξη οπαδών των δυο ομάδων πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Φίλαθλοι του Πανιωνίου, που δεν είχε πάρει εισιτήρια, βρέθηκαν έξω από το γήπεδο στο Περιστέρι και προσπάθησαν να μπουν μεμονωμένα, αλλά δέχθηκαν επίθεση από φιλάθλους του Ατρομήτου. Τα επεισόδια έληξαν με την παρέμβαση διμοιριών ΜΑΤ.

Δήλωσαν:

Γιώργος Δώνης (προπονητής Ατρομήτου): «Ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας από την αρχή. Θα ήταν άδικο αν δεν κερδίζαμε. Έχουμε κι ένα άλλο πλάνο, που δουλεύουμε εδώ κι ένα μήνα, τα παιδιά το έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο και, παρά το ότι μείναμε πίσω στο σκορ, κερδίσαμε. Πιστεύω ότι είναι δίκαιη η νίκη»

Τάκης Λεμονής (προπονητής Πανιώνιου): «Είναι πολλά μαζεμένα πράγματα. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και πανικοβληθήκαμε. Δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα. Δεν αντιδράσαμε καθόλου καλά στο πεντάλεπτο και το πληρώσαμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις