Συνάντηση με τον Αντ. Σαμαρά θέλει ο Γ. Καρατζαφέρης

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 14:46
UPD:15:05

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά θα επιδιώξει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

A- A A+

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά θα επιδιώξει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Πρόθεση του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι ο συντονισμός της αντιπολίτευσης με στόχο την προκήρυξη εκλογών ή τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι η χώρα οδηγείται σε πλήρη αποσύνθεση, ο κόσμος αγωνιά και οι θεσμοί παραπαίουν. Παρατήρησε ακόμη ότι η κυβέρνηση και τα κόμματα βρίσκονται στον αστερισμό της παράνοιας και απηύθυνε δημόσια έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ή να μεθοδεύσει άμεσα τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας ή με σύμφωνη γνώμη αρχηγών να διεξαχθούν εκλογές το Νοέμβριο.

Γ. Καρατζαφέρης: Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή εκλογές

Γ. Καρατζαφέρης: Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή εκλογές

«Με κάθε τρόπο πρέπει να επαναφέρουμε την κοινωνική και πολιτική ομαλότητα για να αποφύγουμε τις τεράστιες δοκιμασίες και τον διεθνή διασυρμό, με τις ανυπολόγιστες συνέπειες που ήδη δρομολογούνται σε βάρος της Ελλάδος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο αυτό η συνεδρίαση συνεχίστηκε κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε τους βουλευτές του σε εγρήγορση, καθώς εκτίμησε ότι οι εκλογές είναι πολύ κοντά.

Τους ζήτησε ακόμη να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προωθήσουν τις θέσεις του κόμματος, να καταθέσουν προτάσεις και να πλησιάσουν τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή