Formula 1: Ξεκινάει στη McLaren o Μίκαελ

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 14:38

A- A A+

Ο Αυστραλός είχε παραιτηθεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Γκρόουβ στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια είχε συμφωνήσει με τη McLaren για να αναλάβει τα καθήκοντα του αγωνιστικού διευθυντή.

Το συμβόλαιο του, όμως με τη Williams έληγε στο τέλος της φετινής χρονιάς και σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν ήταν υποχρεωμένος να μείνει εκτός του χώρου μέχρι τον επόμενο Μάρτιο. Η προοπτική αυτή, όμως, θα του στερούσε πολύτιμο χρόνο από την προετοιμασία της νέας του ομάδας για το 2012.

Μετά όμως από συζητήσεις της Williams με τη McLaren, η ομάδα του Γκρόουβ επέτρεψε στον Μίκαελ να ξεκινήσει να εργάζεται επίσημα στη νέα του ομάδα από την 1η Νοεμβρίου. Στην ουσία δηλαδή παρέμεινε εκτός δράσης μόλις έναν μήνα.

Ηδη, ο 40χρονος Αυστραλός ανέλαβε τα καθήκοντά του στις εγκαταστάσεις της McLaren στο Γουόκινγκ και αναμένεται να δώσει το παρόν στον επόμενο αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Αμπου Ντάμπι.

Ο Μίκαελ εγκατέλειψε τη Williams μετά από 10 χρόνια συνεργασίας, όπου τα επτά τελευταία εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή, αντικαθιστώντας τον Πάτρικ Χεντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις