Υδατοσφαίριση: Ο Χατζηθεοδώρου «σκότωσε» τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 19:41
UPD:23:07
A- A A+

Ο σταρ της Χίου με 5 γκολ, το τελευταίο ήταν και το νικητήριο, οδήγησε την ομάδα του νησιού στη μεγάλη ανατροπή 7-6 επί των Πειραιωτών, που στο δεύτερο 8λεπτο με σερί 4-0 προηγήθηκαν 5-2.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, όμως, ο Χατζηθεοδώρου σήκωσε στις πλάτες του το ΝΟΧ και τον οδήγησε στη μεγάλη νίκη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 6-5 με δικά του γκολ, στη συνέχεια ο Καραμπέτσος απέκρουσε πέναλτι του Μάζη, ο Χατζηθεοδώρου είχε δοκάρι στην επόμενη επίθεση και με τον Βλοντάκη έγινε το 6-6. Στην εκπνοή ο Χατζηθεοδώρου χάρισε στη Χίο τη μεγάλη νίκη, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη εφετινή του ήττα του ήττα μετά από 4 διαδοχικές νίκες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα φαβορί πήραν εύκολα τις νίκες, με κερδισμένη τη Βουλιαγμένη, η οποία με το επιβλητικό 17-7 επί του ουραγού Εθνικού και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού, ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εύκολο πέρασμα είχε και ο Παναθηναϊκός με το Καλαμάκι (12-7), ενώ ο Πανιώνιος δυσκολεύτηκε στην Πάτρα με το ναυτικό Όμιλο (8-7).

Το νεοφώτιστο Αργοστόλι πανηγύρισε μία ακόμη μεγάλη νίκη, αυτή την φορά επί του Παλαιού Φαλήρου με 8-7, ενώ τα Χανιά επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους άνοδο επί του ΠΑΟΚ (9-5).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις