Πρόγνωση καιρού

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2002 07:01
UPD:07:07
A- A A+

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με σποραδικές βροχές και στα δυτικά καταιγίδες, προβλέπει αρχικά για σήμερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Μετά το μεσημέρι, στα δυτικά, τα φαινόμενα θα ενταθούν και μέχρι αργά το βράδυ θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Οι άνεμοι, θα πνέουν στη βόρεια Ελλάδα ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 21 βαθμούς, στα δυτικά από 16 έως 26 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή, σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχή κυρίως το απόγευμα. Τη νύχτα θα εκδηλωθούν καταιγίδες, που πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές, που αργότερα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή