Γ. Καρατζαφέρης: Σημασία έχει πλέον το «ναι» του Σαμαρά

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 11:05
UPD:12:09

Πλέον ο Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί να φύγει αξιοπρεπώς, παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και τόνισε πως τώρα σημασία έχει το «ναι» του Αντώνη Σαμαρά στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.

A- A A+

Πριν από έξι μήνες είχα πει στο Γ. Παπανδρέου φύγε τώρα, για να φύγεις αξιοπρεπώς, σήμερα ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να φύγει αξιοπρεπώς, παρατήρησε ο κ. Καρατζαφέρης, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως πλέον δεν έχει σημασία το «ναι» ή το «όχι» του κ. Παπανδρέου.

Εξαιρετική σημασία, επεσήμανε, έχει το «ναι» του κ. Σαμαρα στο σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά λέγοντας πως αν το μεσημέρι ο αρχηγός της ΝΔ πει «ναι» στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, στις 12.15 θα έχει σχηματιστεί, επικαλούμενος ταυτόχρονα ασφαλείς πληροφορίες για το πρόσωπο που προαλείφεται να τεθεί επικεφαλής της.

Γ. Καρατζαφέρης: Σημασία έχει πλέον το «ναι» του Σαμαρά

Γ. Καρατζαφέρης: Σημασία έχει πλέον το «ναι» του Σαμαρά

«Όταν όμως λέω κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν εννοώ κατά καμία έννοια το πρόσωπο το οποίο επιθυμεί -και κατά δικές μου ασφαλείς πληροφορίες ζήτησε χθες- η κ. Μέρκελ από τον κ. Παπανδρέου. Δεν μιλάμε για πρώην. Μιλάμε για το μέλλον της Ελλάδος», παρατήρησε.

Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., ακυρώθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή