Προσοχή στη Ζαλγκίρις ζήτησε ο Ομπράντοβιτς

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2011 21:36

«Προσοχή στη Ζαλγκίρις». Με τα λόγια αυτά ξεκίνησε την τοποθέτησή του για τον αυριανό αγώνα με τους Λιθουανούς ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

A- A A+

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην ιστοσελίδα της Euroleague για την αναμέτρηση με την ομάδα από το Κάουνας (21:45), τελευταίο χρονικά ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων, ζητώντας πλήρη αυτοσυγκέντρωση και προσοχή σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Το γεγονός ότι η Ζαλγκίρις προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες δεν λέει απολύτως τίποτα στο Σέρβο τεχνικό: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, που της αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να σουτάρει πολλά τρίποντα. Επίσης είναι μία ομάδα που από την αρχή της σεζόν έχει αλλάξει τρεις προπονητές και έρχεται με νέο στο ΟΑΚΑ (σ.σ. Τριφούνοβιτς)», τόνισε ο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

«Πρέπει να αγωνιστούμε καλά και να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι με τον Τριφούνοβιτς θα παίξει διαφορετικά. Εμείς πρέπει να προσέξουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ξέρουμε κάποια στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του και τον ξέρουμε και από πέρυσι που τον αντιμετωπίσαμε με την Λιέτουβος Ρίτας.

Το συζητήσαμε με την ομάδα και είπαμε στους παίκτες μας τι να περιμένουν αμυντικά και επιθετικά. Δεν είναι εύκολο για μας να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν είναι και εύκολο για εκείνους να αλλάζουν κάθε εβδομάδα προπονητή. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε πως θα παίξουμε εμείς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις