Καπίνο: Όνειρο η Εθνική

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 19:53

A- A A+

Ο 17χρονος πορτιέρο του Παναθηναϊκού έγινε ο νεαρότερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, που καλείται να ενισχύσει την Ανδρών και φυσικά δεν μπορούσε να μην «πετάει» από τη χαρά του.

«Η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών είναι κάτι που δεν το περίμενα και ακόμα και τώρα μου φαίνεται απίστευτο. Συνιστά για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αποτελεί τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο και θεωρώ αυτονόητο ότι για να ανταποδώσω αυτή την τιμή οφείλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να τα δίνω όλα κάθε φορά που θα μου δίνεται η ευκαιρία», σχολίασε.

Ανάλογη ήταν η αντίδραση και του Κώστα Γιαννούλη του Ατρομήτου, άλλος ένας από τη φουρνιά των νέων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, τους οποίους εμπιστεύεται ο Σάντος.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κλήση στην Εθνική Ανδρών για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Αποτελεί μια ανταμοιβή των προσπαθειών που κάνω φέτος στον Ατρόμητο και ευχαριστώ τον κ. Φερνάντο Σάντος που κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα, γιατί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να περάσει το κατώφλι της Εθνικής ομάδας. Στόχος μου από εδώ και το εξής είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου όποτε με χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να δικαιώσω τον προπονητή που με επέλεξε και μου δίνει την τιμή να φορέσω το εθνόσημο».

Τον Πορτογάλο τεχνικό θέλησε να ευχαριστήσει για την κλήση του και ο Χοσέ Χολέμπας.

«Ευχαριστώ τον προπονητή, ο οποίος με τιμά με την επιλογή του. Είμαι περήφανος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, έτσι ώστε να βοηθήσω την Εθνική Ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις