Μπάσκετ: Ζητάει απόφαση από το ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2011 21:02

Στον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζουν εάν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί με γεμάτο ΟΑΚΑ ή μπροστά σε άδειες εξέδρες.

A- A A+

Το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 20 Νοεμβρίου πλησιάζει, ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν γνωρίζουν εάν θα διεξαχθεί με γεμάτο ΟΑΚΑ ή μπροστά σε άδειες εξέδρες.

Με εντολή των αδελφών Γιαννακόπουλου, ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Μιχάλης Δημητρακόπουλος με επιστολή στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, Σωτήρη Λύτρα, ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών.

Η επιστολή, η οποία στάλθηκε σήμερα αναφέρει:

«Εκκρεμεί ενώπιον του Α.Σ.Ε.ΑΔ. προσφυγή της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, από την εκδίκαση της οποίας εξαρτάται η δυνατότητα χιλιάδων φιλάθλων του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό.

Με την παρούσα, σας ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ, ότι η επί δίμηνο καθυστέρηση συγκρότησης του Α.Σ.Ε.Α.Δ. έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στις τάξεις των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί κυριαρχεί η αντίληψη ότι η χρονοτριβή είναι σκόπιμη, για να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, αγωνιζόμενος στο Ο.Α.Κ.Α., χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Στα πλαίσια των νομίμων καθηκόντων σας, ΑΙΤΟΥΜΑΙ να επισπεύσετε την δημοσίευση στην Ε.τ.Κ. της Υπουργικής Απόφασης συγκρότησης σε σώμα του Α.Σ.Ε.Α.Δ (Δοκίμιο : 369 ΥΟΔΔ).»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις