Σούπερ Λίγκα: Το ενδιαφέρον σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2011 08:00

A- A A+

Αντίθετα, ο Ατρόμητος, που «συγκατοικεί» με τους «πράσινους» στο ρετιρέ της βαθμολογίας, έχει ρεπό.

Την παράσταση κλέβει το αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Παιχνίδι, που θα γίνει με τυπικά γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, ενώ η Ενωση δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της καθώς δεν ζήτησε εισιτήρια.

Ο αήττητος Παναθηναϊκός (5 νίκες, 1 ισοπαλία) βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε μέσα στην Τούμπα. Οι «πράσινοι» παρά τις απουσίες που έχουν (δεν θα παίξουν οι τραυματίες Τοτσέ, Βύντρα, Γκέργκελι και Χριστοδουλόπουλος) είναι το φαβορί, ωστόσο, ασφαλή προγνωστικά σε τέτοια παιχνίδια είναι παρακινδυνευμένο να γίνονται.

Η ΑΕΚ, μετά την 4η συνεχόμενη ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ, καλείται να αποδείξει ότι η εμφάνισή της με τον Αρη, πριν από μία εβδομάδα στο ίδιο γήπεδο δεν ήταν τυχαία. Ο Νίκος Κωστένογλου προφύλαξε αρκετούς παίκτες με την Λοκομοτίβ, τους οποίους θα έχει στο ματς με το 
τριφύλλι» (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Καφές, Βάργκας, Κάλα).

Για το 2Χ2 ο Ολυμπιακός

Την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας θα έχει ο Ολυμπιακός στα δύο ματς που ακολουθούν (εκτός με Αρη, μέσα με Παναθηναϊκό). Αρχής γενομένης από σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να φύγουν νικητές από το «Κλεάνθης Βικελίδης», έτσι ώστε να ετοιμαστούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το πρώτο απόλυτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη ο Αρης ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (σε έξι ματς έχει δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες) για να... πάρει μπροστά. Παρά το άσχημο ξεκίνημα οι οπαδοί του αναμένεται να γεμίσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» κι όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό ματς.

Ο Φουστέρ θα είναι ο μοναδικός απών από τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Σάββατο 5/11

Πανιώνιος-ΟΦΗ 17:15 Novasports

Αρης-Ολυμπιακός 19:30 Novasports

Κυριακή 6/11

Εργοτέλης-Παναιτωλικός 15:00 Novasports

Ξάνθη-Κέρκυρα 17:15 ΝΕΤ

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 17:15 Novasports

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 19:30 Novasports

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις