Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-0

Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2011 19:38
UPD:22:43

Την πρώτη του νίκη μετά από 7 αγώνες που έχει δώσει στη Super League, πανηγύρισε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας, επί του ΠΑΟΚ με 1-0.

A- A A+

Το «χρυσό» γκολ για την πελοποννησιακή ομάδα πέτυχε ο Περόνε στο 44΄ . Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία σε 9 παιχνίδια μετράει ήδη 4 ήττες και 2 ισοπαλίες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει να πετύχει νίκη από τις 25/09 στο πλαίσιο της 4ης ημέρας (3-0 την ΑΕΚ).

Με τον Αστέρα να φτάνει πρώτος στο σκορ ξεκίνησε το ματς στην Τρίπολη, αλλά ο Χαλκιάς «απογειώθηκε» κι έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Τσαμπούρη. Σιγά-σιγά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο του κέντρου και στο 22΄ είχε το σουτ του Φωτάκη που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Χακόμπο.

Στο 27΄ ο Γεωργιάδης από πολύ καλή θέση αστόχησε απελπιστικά, ενώ στο 30΄ ο «Δικέφαλος του Βορρά» άγγιξε το γκολ.

Φωτάκης και Σαλπιγγίδης από πολύ κοντά δεν μπόρεσαν να κάνουν την προβολή για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε ισόπαλο χωρίς τέρματα, στο 44΄ ο Περόνε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πίεσε πολύ στο δεύτερο μέρος, είχε δύο μεγάλες φάσεις με τον Παπάζογλου στο 58΄(την κεφαλιά του απέκρουσε εκπληκτικά ο Χακόμπο) και το δοκάρι του Λεονάρντο στο 88΄, παρ΄ όλα αυτά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Δήλωσαν:

Λάσλο Μπόλονι (προπονητής ΠΑΟΚ): «Όταν ήρθαμε εδώ, ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε καλούς αντιπάλους. Ξέραμε επίσης ότι έπειτα από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι θα υπήρχε κούραση και στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές. Χρησιμοποίησαν πολύ καλά τα στοιχεία της ομάδας τους, τη δύναμη και το ψηλό παιχνίδι και δυστυχώς για εμάς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχαν το γκολ, αλλά γενικά στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να πούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε μεγαλύτερα ρίσκα και παίξαμε με μεγαλύτερη δύναμη και είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις